Na letošním RAIL BUSINESS DAYS uvidíte expozice předních drážních společností a mnoho dalších!

Na mezinárodním železničním veletrhu a konferenci RAIL BUSINESS DAYS ve dnech 7. až 9. června na brněnském výstavišti nebudou chybět velcí hráči železničního odvětví v České republice. Své expozice představí například společnosti jako Správa železnic, České dráhy, ČD Cargo, AŽD a mnoho dalších. Současně záštitu nad veletrhem převzali Hospodářská komora České republiky, Svaz průmyslu a dopravy České republiky a Správa železnic.

„Více než dva měsíce před konáním samotného veletrhu mohu říct, že máme mezi vystavovateli potvrzená velká jména české železnice.  Osobně se po koronavirové odmlce těším, co jednotlivé společnosti v rámci svých expozic na veletrhu představí. Současně jsem velmi vděčný za neméně významnou podporu ze strany institucí jako jsou Hospodářská komora ČR, Svaz průmyslu a dopravy ČR a Správa železnic. Velmi rychle se nám také plní místo na kolejích. Již nyní mohu předeslat, že venkovní expozice drážních vozidel bude stát za to, “ popisuje Michal Sirovátka, ředitel RAIL BUSINESS DAYS.

V prostorách veletrhu tak uvidí návštěvníci například expozici Správy železnic, která zde přestaví i několik zajímavých kolejových vozidel. 

Dalším významným vystavovatelem budou společnosti za Skupiny ČD. Národní a současně největší tuzemský dopravce České dráhy svou prezentaci nabídne návštěvníkům ve vnitřní části a současně i moderní vlak ze své flotily na kolejích ve venkovní části areálu. Mezi vystavovateli se dále představí Výzkumný Ústav ŽelezničníČD – TelematikaČD – Informační systémyDopravní vzdělávací institut a DPOV.

Nebude chybět ani největší český nákladní dopravce ČD Cargo se svým stánkem ve venkovní části a vozidly na kolejích. Svou expozici nabídne návštěvníkům také společnost AŽD Praha, ta například koncem loňského roku představila svůj první autonomní vlak.

Dalšími již potvrzenými vystavovateli jsou například společnosti Alfa UnionBio-CircleDinelFORM-THERMITGERB PrahaPLASMAMETALSENSIT a mnoho dalších. 

„Prostor pro další potenciální vystavovatele v tuto chvíli stále máme, ale místa každým týdnem ubývá,“ doplňuje Michal Sirovátka.

Pro více informací včetně nákupu vstupenek, získání vstupu na konferenci a registraci mezi vystavovatele navštivte naše webové stránky www.railbusinessdays.cz.

Zdroj: Rail Business Days

Na letošním RAIL BUSINESS DAYS uvidíte expozice předních drážních společností a mnoho dalších!

Novinky |
Views